Lemon Bottle

Onder begeleiding van een onze BIG geregistreerde Arts, Dokter Anthony

Lemon Bottle Vetoplossende Injecties zijn een snelle en eenvoudige procedure die doorgaans 30-45 minuten in beslag neemt. Je behandelaar zal het behandelde gebied eerst verdoven met een plaatselijke verdoving om je comfort tijdens de procedure te garanderen. Vervolgens zullen ze de Lemon Bottle-oplossing met een fijne naald in het behandelde gebied injecteren. Je kunt tijdens het injectieproces wat lichte ongemakken ervaren, maar deze verdwijnen meestal snel.

De procedure is vrijwel pijnloos, omdat het behandelde gebied vooraf wordt verdoofd met lokale verdoving.

Lemon Bottle Vetoplossende Injectie is een cosmetische procedure die gebruikmaakt van een krachtig geconcentreerde premium oplossing met ingrediënten zoals Riboflavine (vitamine B2), Lithecin, Bromelaïne en andere natuurlijke stoffen die het metabolisme van vetcellen stimuleren en de afbraak van vet versnellen.

 

De meeste patiënten zien aanzienlijke verbetering na slechts één Lemon Bottle Vetoplossende Injectie, maar extra behandelingen kunnen worden aanbevolen voor optimale resultaten. Je behandelaar zal samen met jou een gepersonaliseerd behandelplan opstellen op basis van jouw individuele behoeften en doelen.

Prijzen